Inspiration / Gallerivæg

Indret med plakater

Indret med plakater

Vi har her samlet et udpluk af nogle af de fine indretningsløsninger, vores kunder har lavet.

Udon #2 i 70x100 i fine, gammelrosa nuancer. Den beige farve spiller super fint sammen med lysetræsorter som fyr eller eg. Sulten Geisha er et humoristisk twist i et stilrent og skandinavisk hjem. Den findes i fire forskellige farveversioner, og alle vores plakater kan desuden laves i enhver ønsket specialfarve mod et gebyr på 200,-Udon i karry-farven hos Maria Mostrup. Det giver en god balance at have flere elementer i de samme farvenuancer i indretningen – her både pude, glas og plakat.Udon i vores største format 100x140cm. De store plakater er en super fin måde at få noget varme og liv ind i hjem, hvor der ellers "mangler" lidt. Et tomt rum kan komme til at syne af meget, når der kommer en så stor farveflade på væggen.Udon i hvid/blå til Boligmagasinets trendzone til Formland 2020. Med de lave møbler og lavthængende lampe fornemmer man tydeligt de japanske inspirationer i indretningen her, hvor Udon supplerer på fineste vis.


Vi er vilde med farver for tiden, og Udon i karryfarvet fremhæver her det lyseblå møbel.


Sulten Geisha, Sticks and Scoops samt Udon 1 og Udon 2 hos vores forhandler Livingshop i Holstebro.Døgnet (Aften) giver liv og varme til et eller meget farveløst rum her. Sulten Geisha i rosa på Fly Helsteds fantastiske trendzone på Formland 2020. De rosa nuancer passer så smukt ind i de sandfarvede omgivelser. Udon i fine, gammelrosa omgivelser. Udon-plakaterne kommer super fint til sin ret i passepartout-rammer. Denne A3-ramme (A4-hul) er købt i Søstrene Grene, og ellers har BGA også fine rammer.


Selv en lille plakat kan gøre meget i et stort, hvidt rum, når farverne passer sammen. Den karrygule plakat supplerer de blå fliser så fint.Sulten Geisha i vores største format 100x140 cm.Sulten Geisha i meget passende omgivelser: nemlig køkkenet. Plakaten her er oplagt køkkenkunst!På billedet: Udon 1.

Read more
Sådan laver du den perfekte billedvæg

Sådan laver du den perfekte billedvæg

Skab din egen billedvæg 
En billedvæg kan skabe forandring i dit hjem og tilføje et personligt præg til din indretning gennem motiver, der har særlig betydning. Samtidigt er det en fleksibel løsning, hvor udtrykket kan skiftes løbende alt efter tendenser og fund, der opdages gennem livet. Med rammerne i hånden og visionen i hovedet, kan ‘projekt-billedvæg’ dog forekomme uoverskueligt - hvor starter man lige? 
Vi har samlet vores bedste råd til, hvordan du kan lykkedes med at skabe den perfekte billedvæg i dit hjem. Her får du inspiration til, hvordan en billedvæg kan indgå i hjemmets indretning. 

Det indledende arbejde 
En billedvæg kan anvendes i alle rum fra børneværelset til stuen, og det kan bidrage til at give den skandinaviske kant. Netop kant er et nøgleord for det indledende arbejde, idet du skal beslutte, hvorvidt billedvæggen skal have en løs eller fast kant.  
En løs kant bidrager til et dynamisk udtryk, da kanten på rammerne ikke flugter, men derimod stikker uden for. Har du mange motiver stående, kan en løs kant være anvendelig, eller hvis du gerne vil opnå et ‘’afslappet’’ udtryk. 
Fast kant giver et mere stramt udtryk grundet rammernes lige kant. Mål området for den ønskede billedvæg af og køb rammerne efter målene. Derved sikres du, at rammerne passer, og at det afmålede område udfyldes. Opbygningen trin-for-trin
  1. Brug gulvet til at arrangere rammerne, så du har mulighed for at bytte rammer og motiver rundt. 
  2. Sørg for at fordele størrelserne på rammerne samt farverne på motiverne for at opnå balance i udtrykket. 
  3. Løs kant: Start fra midten og arbejd udad. Fast kant: Start fra hjørnerne og arbejd indad. 
  4. Hold samme afstand mellem rammerne for at opnå ligevægt i udtrykket. Enkelte steder vil der opstå mere luft, hvilket ikke har betydning, hvis resten holder samme afstand mellem sig.
  5. Sørg for at holde ens afstand mod gulvet og mod loftet fra rammernes kant, så den for eksempel ikke tynger mod gulvet. 
  6. Bryd eventuelt det firkantede udtryk ved at tilføre et spejl, en hængeplante eller en lampe.
  7. Anvend rammer af forskellig slags; farvede, gamle, detaljerede, nye mm. 
  8. Miks motiver; grafiske, tegninger, nyt, gammelt mm.


Read more