5 konbini foods du skal smage i Japan

5 konbini foods du skal smage i Japan

Konbini foods er kort sagt en form for mad eller snack, som du kan købe i en convenience store. Den er lækker, billig - og tilgængelig. I denne guide har vi inkluderet mad, som du kan finde i de fleste convenience stores. Prøv nogle af de sæsonprægede items såsom varm oden om vinteren eller chewy sakura mochi om foråret. Du finder også varme drikkevarer om vinteren (rød skrift) og kolde drikkevarer om sommeren (du gættede rigtigt - blå skrift) om sommeren ligesom i automaterne. 

Læs mere
5 dagsture fra Tōkyō

5 dagsture fra Tōkyō

Er du på udkig efter seværdigheder udenfor den japanske hovedstad? Vi har samlet en håndfuld idéer til, hvor du kan tage hen med kun 1-2 timers transport i bus eller tog fra centrum af Tōkyō. Du kan også vælge at bruge et par dage med en overnatning i disse byer med historiske seværdigheder, overdådigt smukke naturområder og selvforkælelse.
Læs mere
Den ultimative guide til Tōkyō

Den ultimative guide til Tōkyō

Der er rigtig meget at se i verdens mest befolkede by, og jeg vil i dette oplæg forsøge at komme med et bud på tre områder, som jeg synes hører til den ultimative guide til Tōkyō. Sidst i denne blog post har jeg tilføjet et par områder, som også er værd at se.
Læs mere
5 byer du skal besøge i Japan

5 byer du skal besøge i Japan

Mangler du et par tips til, hvor du skal gøre pitstop på din tur rundt i Japan? Så har vi hjemmestrikket en fiks lille guide til hvilke japanske byer, du bare MÅ opleve og udforske på din tur. 
Læs mere
12 tips til din første tur til Japan

12 tips til din første tur til Japan

Skal du til Japan for første gang? Er du ikke helt sikker på, hvad du skal have styr på? Så har jeg samlet et par tips til din første tur til Japan. I denne guide har jeg inkluderet al lavpraktisk information om visum, typer af hotel, vaccinationer, gode manér, sikkerhed og meget mere. Du finder også et par fraser, som er gode at kunne til din rejse i Japan.
Læs mere
5 steder du skal besøge i Kōbe, Japan

5 steder du skal besøge i Kōbe, Japan

Skal du også en tur til den hjemlige, vestlige og nede-på-jorden japanske by Kōbe? Byen er noget specielt i forhold til andre japanske byer, og det er nok på grund af dens historiske fortid som en af de første japanske havne, der åbnede for europæiske skibe i det 19. århundrede. Se her, hvad du bare SKAL se i Kōbe.

Læs mere
Tankerne bag Koinobori (鯉 の ぼ り)

Tankerne bag Koinobori (鯉 の ぼ り)

Forklaringen bag vores populære linoleumstryk Koinobori. Inspirationen findes i japansk kultur herunder afholdelsen af børnenes dag, hvor de fiskeformede vimpler hejses. Karpen er et symbol på styrke og sundhed, idet den har kræfter til at svømme mod stærk strøm. Den får således sin styrke fra den modgang, som den oplever, hvilket den anvender til at klare udfordringer og opnå mål.
Læs mere