Indret med plakater

Vi har her samlet et udpluk af nogle af de fine indretningsløsninger, vores kunder har lavet. Du finder inspiration til, hvordan plakater kan anvendes i alt fra stuen til badeværelset. Se vores udvalg af plakater her. 

Udon #2 i 70x100 i fine, gammelrosa nuancer. Den beige farve spiller super fint sammen med lysetræsorter som fyr eller eg. Sulten Geisha er et humoristisk twist i et stilrent og skandinavisk hjem. Den findes i fire forskellige farveversioner, og alle vores plakater kan desuden laves i enhver ønsket specialfarve mod et gebyr på 200,-Udon i karry-farven hos Maria Mostrup. Det giver en god balance at have flere elementer i de samme farvenuancer i indretningen – her både pude, glas og plakat.Udon i vores største format 100x140cm. De store plakater er en super fin måde at få noget varme og liv ind i hjem, hvor der ellers "mangler" lidt. Et tomt rum kan komme til at syne af meget, når der kommer en så stor farveflade på væggen.Udon i hvid/blå til Boligmagasinets trendzone til Formland 2020. Med de lave møbler og lavthængende lampe fornemmer man tydeligt de japanske inspirationer i indretningen her, hvor Udon supplerer på fineste vis.


Vi er vilde med farver for tiden, og Udon i karryfarvet fremhæver her det lyseblå møbel.


Sulten Geisha, Sticks and Scoops samt Udon 1 og Udon 2 hos vores forhandler Livingshop i Holstebro.Døgnet (Aften) giver liv og varme til et eller meget farveløst rum her. Sulten Geisha i rosa på Fly Helsteds fantastiske trendzone på Formland 2020. De rosa nuancer passer så smukt ind i de sandfarvede omgivelser. Udon i fine, gammelrosa omgivelser. Udon-plakaterne kommer super fint til sin ret i passepartout-rammer. Denne A3-ramme (A4-hul) er købt i Søstrene Grene, og ellers har BGA også fine rammer.


Selv en lille plakat kan gøre meget i et stort, hvidt rum, når farverne passer sammen. Den karrygule plakat supplerer de blå fliser så fint.Sulten Geisha i vores største format 100x140 cm.Sulten Geisha i meget passende omgivelser: nemlig køkkenet. Plakaten her er oplagt køkkenkunst!På billedet: Udon 1.

Ida Holm

Leave a comment

Please note: Comments must be approved before they are published.