Fortrydelsesret og returnering

I forbindelse med julen 2020 forlænges vores fortrydelsesret t.o.m. 24. januar 2021. Alle resterende bytte- og returbetingelser er stadig gældende. 

Gå til vores returportal for at bestille returlabel for kr. 40,-  

(Refunderes i form af et gavekort på kr. 40,- til www.holmtaiki.com)

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på www.holmtaiki.com, med mindre andet er aftalt eller fremgår af ordren. Ved køb af varer der er specielt fremstillet til dig - f.eks. specialfarver eller specialmål - bortfalder fortrydelsesretten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter leveringen og fra fortrydelsen skal varen være os i hænde senest 14 dage efter. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager hele ordren. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen ved ikke at hente/tage imod den. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@taisho.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returneringsomkostninger afholdes af køber. Køber kan selv sørge for returporto eller benytte vores integrerede returportal, hvor en PostNord returlabel koster kr. 40,-. Dette beløb fratrækkes det samlede returbeløb. Efterfølgende vil du modtaget et gavekort på samme beløb, som kan bruges på hele www.holmtaiki.com. På den måde kan vi tilbyde gratis ombytning af plakater. 

Sådan returnerer du:

  1. Gå til vores returportal via dette link.
  2. Udfyld dine oplysninger
  3. Print fortrydelsesformular og returlabel. 
  4. Plakater: Pak forsvarligt plakaten i original emballage (silkepapir, plakatrør og papomslag) og ilæg fortrydelsesformular
  5. Keramik: Pak forsvarligt keramikken i original emballage (kassefyld, avispapir, beskyttelsespapir) og ilæg fortrydelsesformular
  6. Klister returlabel på kassen og indlever i din nærmeste PostNord pakkeshop. Se indleveringssteder her
  7. Når vi har modtaget din pakke, returnerer vi ordreværdien fratrukket kr. 40,- for returforsendelse samt evt. andre leveringsomkostninger.  
  8. Du modtager kort tid efter en e-mail med et gavekort pålydende kr. 40,-, som er gyldig i to år fra udstedelsesdato.  

Du kan også vælge at selv at stå for returportoen. 
I så fald sendes returvarer som sporbar pakke til:

Taisho ApS
Att: Mads Taiki Pedersen
Skovmærkebakken 25
8930 Randers NØ
Tlf.: (+45) 93 94 22 62
info@taisho.dk

Varens stand ved returnering   
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan besigtige varen på samme måde, som hvis du handlede i en fysisk butik.

Plakater skal returneres i original emballage: rullet i silkepapir og sendt i paprør med papomslag. Undlades papomslaget udløses der et håndteringsgebyr fra PostNord på kr. 40,-, som fratrækkes det samlede returbeløb. 

Keramik skal pakkes forsvarligt i original emballage: kassefyld, beskyttelsespapir mv. Når keramikken frem til os og er gået i stykker - og hvis vi vurderer, det ikke er pakket forsvarligt - kan vi ikke refundere pengene. Hvis keramikken er gået i stykker, da du modtog varen, bedes du fotodokumentere dette og se det som en reklamationssag. Du bedes desuden informere os om, at keramikken er i stykker, inden du sender eventuelt ødelagt keramik retur.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Det er op til Taisho ApS at vurdere varens stand. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
 
Vi refunderer ordrebeløbet fratrukket eventuelle leveringsomkostninger - altså kun selve produktets værdi - senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returnering. 
 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Er dette ikke muligt kan et tilgodebevis udstedes. Der tilbageføres ikke til andre kort.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen. 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
 
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
 
Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Her anses max. 1 måned som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. 
 
Ved reklamationer vil Taisho ApS dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering og reklamationer kontaktes virksomheden: 
 
Taisho ApS
Skovmærkebakken 25
8930 Randers NØ
Tlf.: (+45) 93 94 22 62
info@taisho.dk

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav