Om os

 
Hvem er vi?
Vi er Ida Holm og Mads Taiki. Ida er pæredansk og uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.
Mads er halv japaner og har en bachelor fra CBS i International Business, Asian Language and Culture (Japansk). 

Med HolmTaiki-universet ønsker vi at skabe en webshop, der kredser om det japanske men samtidig rammer ned i de skandinaviske tendenser.
HolmTaiki-universet samler vores tre brands Taishō, Seramikku og Ida Holm.

Taishō er designplakater med inspiration fra Skandinavien og Japan. Taishō (udtales [tai-sjo]) er et japansk ord for "kontrast". Hele vores univers startede op omkring fascinationen af både ligheder og kontraster mellem det japanske og det skandinaviske. I vores første værk sammen "sulten geisha" arbejdede vi især med kontrasterne, hvilket gav os inspirationen til navnet. 
Med mange af vores motiver, forsøger vi at holde fast i det gode, analoge håndværk i form af malerier, håndtegnede illustrationer eller linoleumstryk. I en tid, der plakatmæssigt er meget præget af simple, digitale streger, sætter vi en ære i det mere tidstunge og analoge arbejde.
Der sker noget magisk, når man arbejder med materialer, hvor man ikke bare kan trykke “fortryd”. Når tørretider tvinger én til at tænke nye tanker mens man venter. Når strukturen og det taktile kommer frem i plakaterne.

Seramikku er håndplukket japansk keramik i meget begrænset antal. Vi sætter en stor ære i at rejse til Japan og udvælge keramikken nøje. Japansk kultur og æstetik fylder enormt meget i vores hverdag, og vi håber, vi kan være et autentisk ansigt udadtil i forhold til japansk inspiration, kultur, opskrifter og ikke mindst keramik og brugskunst.
Alt vores keramik er godkendt til fødevarekontakt.
                                                       
Plakaterne – den fineste print- farve- og papirkvalitet

Vi bestræber os altid på at sikre jer den bedste materiale- og farvekvalitet. Alle prints er designet af Ida og printet i tæt samarbejde med vores erfarne leverandør. Farverne er omhyggeligt testet og printet på en 12-farve-plotter, og papiret er i 210 gram mat kvalitetspapir.

En 12-farve-plotter giver langt mere dybde i farverne og mulighed for mere intense farver. Mange tilbyder plakater printet på 8- eller 10-farve-plotter, hvilket begrænser farvemuligheder. Hos Taishō vil vi ikke lade os begrænse os på kvalitet, og vi prioriterer derfor at investere i højeste farvekvalitet.