Om os

 
Hvem er vi
Vi er Ida og Mads, som nogen måske genkender fra det gule hus i TV2 programmet "Nybyggerne". Ida er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og Mads har en bachelor fra CBS i International Business, Asian Language and Culture (Japansk). 
               
Vi har sammen skabt virksomheden taishō (対照) – en webshop, der sælger vægkunst i højeste print- farve- og papirkvalitet. 
Taishō (udtales [tai-sjo]) er et japansk ord for "kontrast". Hele vores univers startede op omkring fascinationen af både ligheder og kontraster mellem det japanske og det skandinaviske. I vores første værk sammen "sulten geisha" arbejdede vi især med kontrasterne, hvilket gav os inspirationen til navnet. Derudover lader vi os generelt inspirere af kontraster, hvadenten det handler om kultur, former, farver eller andet.
                               
Farverne i fokus
Farver betyder enormt meget, og nogle gange mangler der bare lige én farve for at give et rum balance. I vores eget hjem har vi qua Idas designer-baggrund selv haft mulighed for at lave en plakat i den farve, vi lige manglede – denne mulighed ønsker vi også at give vores kunder. Vi vil altså give jer mulighed for at købe vores plakater i lige dén farve, der passer ind netop jeres hjem. Dette uden at gå på kompromis med motivet. 
                        
Den fineste print- farve- og papirkvalitet

Vi bestræber os altid på at sikre jer den bedste materiale- og farvekvalitet. Alle prints er designet af Ida og printet i tæt samarbejde med vores erfarne leverandør. Farverne er omhyggeligt testet og printet på en 12-farve-plotter, og papiret er i 210 gram mat kvalitetspapir.

En 12-farve-plotter giver langt mere dybde i farverne og mulighed for mere intense farver. Mange tilbyder plakater printet på 8- eller 10-farve-plotter, hvilket begrænser farvemuligheder. Hos Taishō vil vi ikke lade os begrænse os på kvalitet, og vi prioriterer derfor at investere i højeste farvekvalitet.