5 konbini foods du skal smage i Japan

5 konbini foods du skal smage i Japan

Konbini foods er kort sagt en form for mad eller snack, som du kan købe i en convenience store. Den er lækker, billig - og tilgængelig. I denne guide har vi inkluderet mad, som du kan finde i de fleste convenience stores. Prøv nogle af de sæsonprægede items såsom varm oden om vinteren eller chewy sakura mochi om foråret. Du finder også varme drikkevarer om vinteren (rød skrift) og kolde drikkevarer om sommeren (du gættede rigtigt - blå skrift) om sommeren ligesom i automaterne. 

Read more
5 dagsture fra Tōkyō

5 dagsture fra Tōkyō

Er du på udkig efter seværdigheder udenfor den japanske hovedstad? Vi har samlet en håndfuld idéer til, hvor du kan tage hen med kun 1-2 timers transport i bus eller tog fra centrum af Tōkyō. Du kan også vælge at bruge et par dage med en overnatning i disse byer med historiske seværdigheder, overdådigt smukke naturområder og selvforkælelse.
Read more
Den ultimative guide til Tōkyō

Den ultimative guide til Tōkyō

Der er rigtig meget at se i verdens mest befolkede by, og jeg vil i dette oplæg forsøge at komme med et bud på tre områder, som jeg synes hører til den ultimative guide til Tōkyō. Sidst i denne blog post har jeg tilføjet et par områder, som også er værd at se.
Read more
5 byer du skal besøge i Japan

5 byer du skal besøge i Japan

Mangler du et par tips til, hvor du skal gøre pitstop på din tur rundt i Japan? Så har vi hjemmestrikket en fiks lille guide til hvilke japanske byer, du bare MÅ opleve og udforske på din tur. 
Read more
12 tips til din første tur til Japan

12 tips for your first trip to Japan

Are you going to Japan for the first time? And aren't you certain about what you need to take in mind? I've gathered a few tips to your first trip to Japan to tell you what you need to think about. In this guide I've included all the practical informations about visa, types of hotels, vaccinations, good manners, safety and much more. You'll also find a few phrases that are good to know.

Read more
5 steder du skal besøge i Kōbe, Japan

5 steder du skal besøge i Kōbe, Japan

Skal du også en tur til den hjemlige, vestlige og nede-på-jorden japanske by Kōbe? Byen er noget specielt i forhold til andre japanske byer, og det er nok på grund af dens historiske fortid som en af de første japanske havne, der åbnede for europæiske skibe i det 19. århundrede. Se her, hvad du bare SKAL se i Kōbe.

Read more
1% for the Planet medlem

1% for the Planet

Siden november 2020 har vi doneret 1% af vores bruttoomsætning til bevægelsen 1% for the Planet. Det betyder, at du bidrager til grønne tiltag, når du handler hos os.
Read more
Tankerne bag Koinobori (鯉 の ぼ り)

Tankerne bag Koinobori (鯉 の ぼ り)

Forklaringen bag vores populære linoleumstryk Koinobori. Inspirationen findes i japansk kultur herunder afholdelsen af børnenes dag, hvor de fiskeformede vimpler hejses. Karpen er et symbol på styrke og sundhed, idet den har kræfter til at svømme mod stærk strøm. Den får således sin styrke fra den modgang, som den oplever, hvilket den anvender til at klare udfordringer og opnå mål.
Read more
Gratis 'print selv'-julekort til 2020-julen

Gratis 'print selv'-julekort til 2020-julen

Julen er hjerternes, familiens og krammenes tid - men ikke helt på samme måde i år. I år skal vi hygge på en lidt anden måde, men det skal nok blive godt alligevel. 
Read more
Makeover af campingvogn i Go' Morgen Danmark

Makeover af campingvogn i Go' Morgen Danmark

Renovering af Inge-Lise og Steens gamle campingvogn i Go' Morgen Danmark. Se før/efter-billeder og læs vores tips til hvordan man kan forvandle en gammel campingvogn og give den nyt liv.
Read more
geisha malerier og plakater - sulten geisha og klaphat fra Taisho og Ida Holm

Tankerne bag vores Geisha-plakater

Læs mere om den japanske geisha samt hvilke tanker, som vi har haft i forbindelse med udarbejdelsen af vores tre geishaer
Read more
Kintsugi-teknik japansk håndværk til reparation af ødelagt keramik

Kintsugi - skønheden i det uperfekte

Et af de japanske håndværk, som vi beundrer allermest er Kintsugi. Det er en traditionel japansk teknik til at reparere ødelagt keramik, hvor skårene samles med lim i guld. Kintsugi udspringer af Wabi-Sabi-filosofien, som handler om at se skønheden i det uperfekte
Read more
21 results